Loading...
2013. november 22., péntek

Csicsóka chips

csicsoka-chips
Hozzávalók:
8 db csicsóka gumó
8 evőkalál olíva olaj
4 teáskanál só
2 teáskanál paprika
1 teáskanál fokhagyma
1 teáskanál bors
1 teáskanál fűszerkömény
1 teáskanál szerecsendió
Elkészítése:
1. A sütőt 200 Celsius fokra előmelegítjük.
2, A csicsóka gumókat megmossuk, megpucoljuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
3. Egy tálba öntjük a 8 evőkanál olíva olajat és a szeletelt csicsókát, majd összekeverjük, hogy minden szeletre jusson olaj.
4. A csicsóka szeleteket sütőpapírra helyezzük, összekeverjük a fűszereket és meghintjük a csicsókát.
5. Az előmelegített sütőben 14 percig sütjük, majd megfordítjuk a szeleteket és újabb 10 percig sütjük, amíg a szeletek ropogósak nem lesznek.
Jó étvágyat!
Következő
Ez a legnépszerűbb cikk
Régebbi bejegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
TOP