Loading...
2013. július 22., hétfő

Disznótoros csicsókával

csicsoka-disznotoros
Fotó: Bakcsy Árpád
Hozzávalók:
500 g csicsóka gumó
500 g savanyú káposzta
1 db póréhagyma
disznótoros: hurka, kolbász, disznósajt, abált szalonna
1 evőkanál disznózsír

Elkészítés:
Egy jénai tálat a disznózsírral kikenünk belülről, az aljára pedig elhelyezzük a savanyú összevágott káposztát, majd rárétegezzük a disznótorost, a megpucolt és szeletekre vágott csicsókát és a karikákra szeletelt póréhagynát. 150 fokos sütőben 45 percig sütjük.

Eredeti ötlet:
http://magyarkonyhaonline.hu/alapanyagok/a-zoldsegek-csipkerozsikaja
http://www.gabojsza.hu/2013/02/disznotoros-csicsokaval-es-poreval.html

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
TOP